Ontspan in onze Zen-oase

Kom helemaal tot rust in onze Zen-oase met stoomdouche, infraroodsauna en Hammam. Deze kan u voor uzelf of samen met vrienden gebruiken. Dit al dan niet gecombineerd met onze schoonheidsbehandelingen of massages

regendouchesOnze regendouche

Gebruik onze regendouche na de hammam om de snelle afkoeling te krijgen en zich te ontdoen van alle afgezette huidschilfertjes. Zodat de porieën volledig gereinigd zijn om daarna in de infraroodsauna te ontspannen.

 

infrarood saunaDe infraroodsauna

 Na een Health Mate® infraroodsessie bent u verlost van afvalstoffen en krijgt uw immuunsysteem een boost. Daarom voelt u zich zo goed na een half uurtje zweten.

Tijdens een infraroodsessie in een Health Mate® cabine verliest u veel gemakkelijker vocht en afvalstoffen dan in een gewone sauna. Tot zeven keer méér gifstoffen geraakt u kwijt in een Health Mate® infraroodcabine.

Zelfs bij een temperatuur van 55°C transpireert u al dubbel zoveel als in een gewone sauna – waar u trouwens een temperatuur van minstens 90°C moet trotseren.

 

blauwe mosaïc hammamHammam

Het traditionele Hammam ritueel is een sensatie voor lichaam en geest!
Een sauna zou de uitscheiding van afvalstoffen versnellen, het zweten stimuleren en de huid zuiveren. In het Oosten is het een stevig verankerde traditie die al jaren onveranderd is gebleven.Warmte en vooral stoom openen de poriën van de huid en voeren afvalstoffen af. Een grondige reiniging van de huid is het resultaat.

Spieren en gewrichten hebben baat bij de warmte in zowel sauna als hammam. Je lichaam ontspant, ook je geest ontstrest tijdens een heerlijk geurend sauna- of stoombad.